Tap Talks nr. 2 – Jonge ondernemers

  26/09/2024    18:30    Branderij, Kuurne    € 15

Tijd voor Tap Talks nr. twee! En net zoals de eerste editie belooft het opnieuw een wervelend netwerkevent met boeiende sprekers, interessante standpunten en waardevolle inzichten te worden.

Zet je schrap voor een avond vol jong geweld, want deze editie is er een op maat van jonge ondernemers. Dat kan gaan van kersverse zaakvoerders van een start-up tot ambitieuze jongeren met een fris idee, tot de nieuwste generatie ondernemers die hun stempel willen drukken op het familiebedrijf.

Kortom, jonge ondernemers die aan de start staan van hun carrière en staan te springen om bij te leren over de ins en outs van ondernemen.

Wat staat er op het programma?

Tap Talks Twee trappen we deskundig op gang met een panelgesprek waarin we enkele  jonge, succesvolle ondernemers aan het woord laten. Maak kennis met:

  • Lowie Vanhoutte, ondernemende student en bekroond zaakvoerder, ging vorig jaar met de felbegeerde titel ‘Gentrepreneur van het jaar’ lopen.
  • Jules Gahide, onstopbare ondernemer en organisator uit het Gentse en all-round bedrijvige duizendpoot.

Tijdens een boeiend betoog kom je te weten wat hun verhaal is, hoe ze hun dromen hebben waargemaakt en welke obstakels ze als jonge ondernemers tegenaan liepen.

Achteraf word je verwelkomd aan de toog van de Brandbar waar je tijdens een netwerkmoment beide ondernemers kan ontmoeten en met andere starters uit de streek in gesprek kan gaan.

Waarom je dit als jonge ondernemer niet mag missen?

  • Je krijgt een antwoord op alle vragen die je als jonge ondernemer kan hebben.
  • Je breidt je netwerk uit en komt in contact met ervaringsdeskundigen en gelijkgestemde ondernemers.

Essentieel voor elke jonge starter!

Interesse? Reserveer dan snel je ticket want de plaatsen zijn beperkt! Schrijf je in:

Professionele communicatie, jouw merk waardig.